Disclaimer

Voordat je verdergaat met het verkennen van onze website, willen we je graag informeren over enkele belangrijke zaken. Gelieve deze disclaimer zorgvuldig door te lezen, aangezien deze van toepassing is op het gebruik van onze diensten en de informatie die we verstrekken.

1. Algemene informatie

Infoversum.nl is een online platform dat informatieve artikelen en bronnen over het universum aanbiedt. Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle inhoud volledig up-to-date, foutloos of geschikt is voor elk individu.

2. Geen medisch advies

De informatie op Infoversum.nl is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde arts of medisch professional voor specifieke vragen over je gezondheid of medische conditie.

3. Geen financieel advies

De inhoud op Infoversum.nl biedt geen financieel advies, beleggingsadvies of juridisch advies. Het gebruik van informatie op onze website voor financiƫle beslissingen is op eigen risico.

4. Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites, noch voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

5. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op Infoversum.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiĆ«ren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

6. Wijzigingen in de disclaimer

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om veranderingen in onze diensten of wettelijke vereisten weer te geven. Door onze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met de meest recente versie van deze disclaimer.

7. Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op onze website.

Door onze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer en onze algemene voorwaarden. Bedankt voor het bezoeken van Infoversum.nl en veel plezier met het verkennen van het universum.